Kırşehir Haber
HV
19 MART Salı 09:37

Binali Yıldırım'dan Sinan Oğan Açıklaması

Katıldığı canlı yayında 14 Mayıs seçimlerini değerlendiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, ATA İttifakı adayı Sinan Oğan'ı neden aradığını açıkladı.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 18-05-2023 22:05
Binali Yıldırım'dan Sinan Oğan Açıklaması

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Gece Görüşü programında açıklamalarda bulundu.

Binali Yıldırım açıklamasında, ''Ben Sinan Oğan'ı tebrik etmek için aradım. Sizin görüşleriniz ile bizim görüşlerimiz arasında küçük bir fark var dedim. Şu anda Sinan Oğan'ın müşterisi çok. Sinan Beyle görüşme yapılıp yapılmayacağının kararını ben veremem. Sinan Bey'in de çok havaya girmemesi gerekir. Aldığınız oyu pazarlamaya kalkarsanız; ticarete dönüştürseniz o seçmen size çok hoş geldin demez. Ne yapıyorsun kardeşim benim oyumu pazarlık yapma hakkını sana kim verdi der. Biz Cumhur İttifakız, bizim ittifakımızda kişisel menfaatler yok. Biz menfaat ittifakı değiliz. Karşıdaki menfaat ittifakı. Bunu rahatlıkla söylüyorum. Dereyi görmeden paçayı sıvıyorlar, herkese yardımcılık veriyorlar.'' ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

YORUMLAR