Kırşehir Haber
HV
19 MART Salı 06:14

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: İsveçli Dostlarımıza Çok Açık Bir Mesaj!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "İsveçli dostlarımıza çok açık bir mesaj! Üçlü Muhtıradan kaynaklanan yükümlülüklerinizi yerine getirin ve terörizmle mücadelede somut adımlar atın.” dedi.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 01-06-2023 21:45
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: İsveçli Dostlarımıza Çok Açık Bir Mesaj!

Norveç'in başkenti Oslo'da düzenlenen NATO Dışişleri Bakanları toplantısında İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström, Twitter'da, toplantıya ilişkin paylaşımında, "Bugün Oslo'daki NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı, üye devletlerin İsveç'in NATO üyeliğine güçlü desteğini gösterdi. Bu, Türkiye ve Macaristan'a, İsveç'in NATO'ya girişini onaylama sürecine başlama konusunda çok açık bir mesaj." ifadesini kullanmıştı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström'ün, NATO Dışişleri Bakanları toplantısına ilişkin ifadelerini yanıtladı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İsveçli dostlarımıza çok açık bir mesaj! Üçlü Muhtıradan kaynaklanan yükümlülüklerinizi yerine getirin ve terörizmle mücadelede somut adımlar atın. Diğer hususlar ancak o zaman hallolur." sözlerine yer verdi.

AdminAdmin

YORUMLAR