Kırşehir Haber
HV
28 MART Perşembe 20:21

Karsan e-ATAK üst üste 2 yıldır Avrupa'nın lideri

Karsan e-ATAK, Wim Chatrou - CME Solutions 2022 yılı raporuna göre elektrikli midibüs segmentinde %40’lık pazar payı ile yılı tamamladı ve böylece ikinci kez üst üste Avrupa’da segment lideri oldu.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 12-03-2023 11:42   Güncelleme : 12-03-2023 11:42
Karsan e-ATAK üst üste 2 yıldır Avrupa'nın lideri

Geliştirdiği ileri teknolojili  ürünleriyle toplu taşımada hedef büyüten Karsan, bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Markanın e-ATAK modeli, 2021 yılında elde ettiği pazar liderliğini, 2022 yılında da tekrarlamayı başardı.

e-ATAK modelinin Avrupa’daki birçok ülkede en çok tercih edilen elektrikli midibüs olduğunu söyleyen Karsan CEO’su Okan Baş, “Elektrikli e-ATAK modelimizi Fransa’dan Romanya’ya, İtalya’dan İspanya’ya, Portekiz’den Yunanistan’a kadar bir çok Avrupa pazarına satıyoruz. Markamız için önemli pazarlardan Lüksemburg’da ise ülkenin en büyük elektrikli midibüs filosu e-ATAK’lardan oluşuyor. Lüksemburg aynı zamanda e-ATAK modelimizin şehirler arası taşımada kullanmasıyla da dikkat çekiyor. Avrupa’da iki yıl üst üste elde ettiğimiz e-ATAK segment liderliğimiz ile birlikte, Karsan markamıza olan ilginin her geçen gün artıyor olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR